Programa Sènior

Programa Sènior

Campus VirtualINFORMACIÓ ACADÈMICA

fotoportadaaula_oberta


Informació general


L'Aula Oberta és un programa de la Universitat de Lleida en format de curs de curta durada (8 hores = 1ECTS), que s’emmarca dins la Formació Contínua, és a dir, al llarg de la vida.

S’adreça a totes aquelles persones que tinguin interès i motivació per l’aprenentatge i/o per ampliar coneixements en una temàtica concreta en l’àmbit de la cultura, les ciències i les arts i que siguin majors d’edat.

S’ofereix amb modalitats horàries diferents per poder adaptar-se millor a tothom.

Hi haurà oferta de cursos des del mes d'octubre fins al mes de juny i amb una gran varietat temàtica.
 
 

Preinscripció i Matrícula

 

La preinscripció a qualsevol dels cursos, fins i tot aquells planificats per als mesos de maig i juny, es podrà formalitzar des del mateix moment en què s'obri el període d'inscripció el dia 1 de novembre.

La preinscripció a qualsevol dels cursos d’Aula Oberta es farà des de la pàgina http://www.senior.udl.cat/aulaoberta/cursos.html (seleccionar el curs desitjat per anar a la preinscripció). Un cop feta la preinscripció al curs rebreu un correu, un mes abans de l'inici del curs, amb la informació necessària per formalitzar la matrícula.

 

La matrícula als cursos d’Aula Oberta s’obrirà aproximadament un mes abans de l'inici del curs i romandrà oberta fins QUATRE DIES ABANS del seu inici.

 

Són necessaris un mínim de 8 alumnes matriculats per tal d'endegar el curs.

El preu per cadascun dels cursos és de 45,00€.

Per a les persones que cursin, o es vulguin matricular amb posterioritat a la titulació de Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència, Tecnologia i Societat, se’ls hi convalidaran els crèdits assolits per crèdits de lliure elecció fins a un màxim de sis per curs lectiu.

 

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua