Programa Sènior

Programa Sènior

Campus VirtualINFORMACIÓ ACADÈMICA

fotoportadaaula_oberta


Informació general


L'Aula Oberta és un programa de la Universitat de Lleida en format de curs de curta durada (8 hores = 1ECTS), que s’emmarca dins la Formació Contínua, és a dir, al llarg de la vida.

S’adreça a totes aquelles persones que tinguin interès i motivació per l’aprenentatge i/o per ampliar coneixements en una temàtica concreta en l’àmbit de la cultura, les ciències i les arts i que siguin majors d’edat.

S’ofereix amb modalitats horàries diferents per poder adaptar-se millor a tothom.

Hi haurà oferta de cursos des del mes d'octubre fins al mes de juny i amb una gran varietat temàtica.
 
 

Preinscripció i Matrícula


La matrícula als cursos d’Aula Oberta s’obrirà el dia 1 d'octubre de 2018 i romandrà oberta fins QUATRE DIES ABANS de l’inici del curs.

 

La preinscripció a qualsevol dels cursos, fins i tot aquells planificats per als mesos de maig i juny, es podrà formalitzar des del mateix moment en què s'obri el període d'inscripció el dia 17 de setembre.

La preinscripció a qualsevol dels cursos d’Aula Oberta es farà des de la pàgina: http://www.senior.udl.cat/aulaoberta/cursos.html (seleccionar el curs desitjat per anar a la preinscripció). Un cop feta la preinscripció al curs rebreu un correu, un mes abans de l'inici del curs, amb la informació necessària per formalitzar la matrícula.

Són necessaris un mínim de 7 alumnes matriculats per tal d'endegar el curs.

El preu per cadascun dels cursos és de 45,00€.

Per a les persones que cursin, o es vulguin matricular amb posterioritat a la titulació de Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència, Tecnologia i Societat, se’ls hi convalidaran els crèdits assolits per crèdits de lliure elecció fins a un màxim de sis per curs lectiu.

 

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua