Programa Sènior

Programa Sènior

Campus Virtual

Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia Pla G101

Data extinció: 15 de juliol de 2018
NOTÍCIES

VII JORNADA PORTES OBERTES
DIA DELS SÈNIORS

DSC02613

El divendres 1 de juny de 2018 es celebrà la

VII Jornada de Portes Obertes. Dia dels Sèniors

La jornada s’iniciarà amb una sessió informativa, a partir de les 9:30h a l'aula 2.12 de l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont [localització] on la Cap de la Unitat de Programes Específics del Centre de Formació Contínua de la UdL, Sra. Anna Soldevila Benet, informarà de les diferents titulacions que es poden cursar al Programa Sènior així com les novetats formatives per al curs vinent, centrades en els cursos d'Especialista Universitari.

A partir de les 11:00h aproximadament, i ja a la Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat de la UdL [localització], està programada la conferència/xerrada "La seriositat de l'humor" amb el ninotaire Sr. Ermengol Tolsà Badia com a ponent. Tot seguit, el grup de teatre SAKE TEATRE, format per alumnes i exalumnes del Programa Sènior, interpretarà l'obra: Tal faràs, tal trobaràs?

NOTA: el dinar està restringit a alumnes, exalumnes, professorat i gestors del Programa, ja que es necessita inscripció prèvia.

Esteu tothom convidat als diferents actes esperant gaudiu de la jornada.

Programa de la VII Jornada:

PROGRAMA VII JORNADA

NOVETATS

NOVES PROPOSTES FORMATIVES

CURS 2018/2019

llibres

Els cursos d’Especialista Universitari per al col·lectiu de 50 anys i més, són títols propis de la UdL, amplien l’oferta educativa existent fins al moment, i s’emmarquen dins el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida.

Aquests programes universitaris tenen una vessant educativa, cultural i social alhora que també milloren la qualitat de vida dels seus participants i, a la vegada, afavoreixen les relacions interpersonals i intergeneracionals.

Els cursos s’impartiran de setembre a maig i l’alumnat pot escollir entre diferents assignatures del Pla d’Estudis del títol de Diplomat/da Sènior en Cultura, Ciència, Tecnologia i Societat creant així el seu propi itinerari formatiu en diferents temàtiques:

Especialista Universitari en Comunicació, Llengua i Literatura

Especialista Universitari en Dret i Humanitats

Especialista Universitari en Món i Natura

Especialista Universitari en Salut i Benestar

ACTIVITATS CURS

LLIURAMENT ORLES
NOVENA PROMOCIÓ

Orles2017-18

El divendres 18 de maig de 2018 es celebrà l'acte de Lliurament d'Orles a la IX Promoció d'alumnes del Programa Sènior, a la Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

Les autoritats que van formar part de la taula presidencial, Sr. Carles E. Florensa Tomàs, director del Centre de Formació Contínua de la UdL, Sra. Rosa Mari Salmerón Pallarès, regidora d’educació de l’Ajuntament de Lleida i Sr. Paco Cerdà Esteve, representant de la Diputació de Lleida. La padrina de la promoció va ser la professora del Programa Sènior Sra. Montserrat Pérez Serra.

Esdeveniment a Facebook:

LLIURAMENT IX PROMOCIÓ

RECULL DE PREMSA

NOTÍCIES A LA PREMSA

orles_final

Aquest dissabte 27 de maig, el diari La Manyana es va fer resó de dues notícies relacionades amb el Programa Sènior:

- per una banda, el Lliurament d'Orles a la vuitena promoció d'alumnes del Programa Sènior, i que va tenir lloc el divendres 26 de maig al Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat,

- i de l'altra, l'última activitat organitzada pel professor del Programa Sènior, Sr. Julián Acebrón, dins les activitats realitzades durant el curs a l'assignatura Taller d'escriptura creativa. Aquesta activitat va tenir com a convidat especial al Sr. Rafa Melero, escriptor de la nostra ciutat, un molt bon final per una gran activitat literària.

La Manyana 27/05/2017

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua