Programa SèniorNOTÍCIES

AULA OBERTA CURS 2020-21

Aula Oberta D

OBERTES

les inscripcions als cursos

d'Aula Oberta.

Aquest curs 2020-21, a banda de l'oferta presencial, tambè es podrà comptar amb cursos virtuals.

 

Per veure la nova proposta 2020-21


Les inscripcions es poden formalitzar des d'ara mateix, i romandran obertes fins a dos dies abans de l'inici de cadascun dels cursos.

Us recordem que Aula Oberta és un programa de la Universitat de Lleida, gestionat des del Programa Sènior, en format de curs de curta durada (8 hores) i que s’emmarca dins la formació al llarg de la vida.

S’adreça a totes aquelles persones que tinguin interès i motivació per l’aprenentatge en una temàtica concreta en l’àmbit de la cultura, les ciències i les arts.

Per a qualsevol consulta

 

logo senior 973 70 66 34 cfc.senior@udl.cat

NOVETATS

AULA OBERTA

CURSOS

llibres

PROPERES PROPOSTES

 

7 i 8 de juny de 16:00h a 18:30h i 9 de juny de 16:00h a 19:00h (virtual)

Intel·ligència emocional aplicada a la vida quotidiana

 

 

Us animem a participar-hi!

 

logo senior

ACTIVITATS CURS

JORNADA d'ACOLLIDA

2020

Acollida 2020-21

El dijous 17 de setembre de 2020 es celebrà la

Jornada d'Acollida 2020

La Jornada d'Acollida és el dia destinat a donar la benvinguda als nous alumnes matriculats a les titulacions del Programa Sènior.

La jornada comença a les 16:00h amb un passeig pel Campus Universitari de Cappont, tot seguit, la Cap de la Unitat de Programes Específics, Sra. Anna Soldevila Benet, dóna la benvinguda institucional als nous alumnes per passar, a continuació, a resoldre els dubtes que poden tenir els alumnes. També se'ls informa dels protocols per accedir a les activitats acadèmiques així com el funcionament de les biblioteques.

Aquest curs a més, es va fer una petita xerrada amb les mesures sanitàries que s'han de tenir en compte per poder seguir les classes de manera presencial, i es va reduir l'assistència per qüestions de distanciament. Com es pot veure a la fotografia, l'alumnat va venir preparat amb les mascaretes sanitàries que avui dia són obligatòries arreu.

RECULL DE PREMSA

REPORTATGES

Visita

La visita del professor Quinti Casals, juntament amb el seu alumnat del curs d'Aula Oberta, al Tossal de Moradilla.

 

Aquest és un curs promocionat per el Centre de Formació Contínua de la UdL i publicat al diari Segre el dia 27 de maig de 2021.

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua