Programa Sènior

Programa Sènior

Campus VirtualNOTÍCIES

Aula Oberta 18/19

PROPERS CURSOS

Aula Oberta D

 

Encara sou a temps d'omplir la inscripció als següents cursos:

El món de les drogues: passat i present NOVETAT!!

Comença el 27 de maig en horari d'11:00h a 13:00h

_______________________

Una dieta saludable i sostenible: alimentació de proximitat

Comença el 30 de març en horari de 09:30h a 13:30h

_______________________

Vida estel·lar i introducció a la cosmologia

 Comença el 8 de maig en horari de 18:00h a 20:00h

_______________________

Les edats del sexe

Comença el 8 de maig en horari de 18:30h a 20:30h

 

TOTS ELS CURSOS [+]

 

logo senior

NOVETATS

III JORNADES

INTERUNIVERSITÀRIES SÈNIOR

Manresa2018a

Un cop més, el proper dijous 28 de març de 2019, es durant a terme les Jornades Interunivesitàries Sènior, en aquest cas les terceres consecutives.

Com ja sabeu, aquesta iniciativa es va començar fa tres anys amb la participació de la Universitat d'Andorra, Universitat de Manresa, Universitat de Vic i Universitat de Lleida. Aquest any ha estat la Universitat de Vic l'encarregada de confeccionar el programa d'activitats i xerrades, així doncs, la seu de l'intercanvi serà a la ciutat de Vic.

Ja us podem avançar el PROGRAMA de la Jornada, on cal destacar les tres conferències, la primera a càrrec de Núria Terribas, jurista especialitzada en bioètica i directora de la Càtedra Bioètica de la UVic, la segona de Josep-Eladi Baños, Rector de la UVic-UCC, i l'última de Bernabé Robles, metge neuroleg i Cap de Servei de Neurologia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Si voleu participar i inscriure heu d'enviar un correu a l'adreça senior@udl.cat

Per si us interessa, us deixem una taula rodona on hi participen Núria Terribas moderant-la i Bernabé Robles participant-hi: TAULA RODONA

També us deixem un xic d'informació relativa a la Bioètica i el Transhumanisme +info

ACTIVITATS CURS

LLIURAMENT ORLES
NOVENA PROMOCIÓ

Orles2017-18

El divendres 18 de maig de 2018 es celebrà l'acte de Lliurament d'Orles a la IX Promoció d'alumnes del Programa Sènior, a la Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

Les autoritats que van formar part de la taula presidencial, Sr. Carles E. Florensa Tomàs, director del Centre de Formació Contínua de la UdL, Sra. Rosa Mari Salmerón Pallarès, regidora d’educació de l’Ajuntament de Lleida i Sr. Paco Cerdà Esteve, representant de la Diputació de Lleida. La padrina de la promoció va ser la professora del Programa Sènior Sra. Montserrat Pérez Serra.

Esdeveniment a Facebook:

LLIURAMENT IX PROMOCIÓ

RECULL DE PREMSA

NOTÍCIES A LA PREMSA

orles_final

Aquest dissabte 27 de maig, el diari La Manyana es va fer resó de dues notícies relacionades amb el Programa Sènior:

- per una banda, el Lliurament d'Orles a la vuitena promoció d'alumnes del Programa Sènior, i que va tenir lloc el divendres 26 de maig al Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat,

- i de l'altra, l'última activitat organitzada pel professor del Programa Sènior, Sr. Julián Acebrón, dins les activitats realitzades durant el curs a l'assignatura Taller d'escriptura creativa. Aquesta activitat va tenir com a convidat especial al Sr. Rafa Melero, escriptor de la nostra ciutat, un molt bon final per una gran activitat literària.

La Manyana 27/05/2017

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua