Programa SèniorNOTÍCIES

AULA OBERTA

CURS 2021-22

Envelliment

ENVELLIMENT I LITERATURA

Contra la solitud

19 i 26 d'abril i 3 i 10 de maig de 17:00h a 19:00h

Professores

Katerina Valentová - Maricel Oró Piqueras - Núria Mina Riera - Inesa Shevchenko

 

JORNADA D'ACOLLIDA

2021

Jornada d'Acollida

 

El dia 16 de setembre a les 16:15h es celebrà la Jornada d'Acollida al nou alumnat del Programa Sènior.

Durant la presentació de les noves propostes es va parlar de la web del Programa així com del Campus Virtual, eina imprescindible per un bon desenvolupament de les sessions.

Tot plegat va anar a càrrec de la Cap de la Unitat de Programes Específics del Centre de Formació Continua, Anna Soldevila, i per parlar-nos del Campus Virtual la professora del Programa Sènior, Noemí Verdú.

La Jornada es celebrà a la Sala de Juntes de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (Avda. Estudi General, 4)

 

Esperem gaudiu de la Jornada

ACTIVITATS CURS

JORNADA d'ACOLLIDA

2020

Acollida 2020-21

El dijous 17 de setembre de 2020 es celebrà la

Jornada d'Acollida 2020

La Jornada d'Acollida és el dia destinat a donar la benvinguda als nous alumnes matriculats a les titulacions del Programa Sènior.

La jornada comença a les 16:00h amb un passeig pel Campus Universitari de Cappont, tot seguit, la Cap de la Unitat de Programes Específics, Sra. Anna Soldevila Benet, dóna la benvinguda institucional als nous alumnes per passar, a continuació, a resoldre els dubtes que poden tenir els alumnes. També se'ls informa dels protocols per accedir a les activitats acadèmiques així com el funcionament de les biblioteques.

Aquest curs a més, es va fer una petita xerrada amb les mesures sanitàries que s'han de tenir en compte per poder seguir les classes de manera presencial, i es va reduir l'assistència per qüestions de distanciament. Com es pot veure a la fotografia, l'alumnat va venir preparat amb les mascaretes sanitàries que avui dia són obligatòries arreu.

RECULL DE PREMSA

REPORTATGES

Visita

La visita del professor Quinti Casals, juntament amb el seu alumnat del curs d'Aula Oberta, al Tossal de Moradilla.

 

Aquest és un curs promocionat per el Centre de Formació Contínua de la UdL i publicat al diari Segre el dia 27 de maig de 2021.

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua