Programa Sènior

Programa Sènior

Campus VirtualNOTÍCIES

Reportatges de premsa

portada díptic sènior

El diumenge 20 de setembre de 2020 el diari de la nostra ciutat, La Manyana, a les pàgines 18 i 19 va publicar un reportatge sobre les diferents activitats i espectatives del Programa Sènior per aquest curs 2020-21 així com un petit recull de l'evolució del mateix al llarg d'aquests 15 anys des dels seus inicis. En el mateix reportatge s'inclou una petita entrevista a una de les alumnes de segon any del Programa, la Sra. Montse Pàmies. Signa l'article la periodista Laura González.

Descobrir la UdL a partir del 50 anys...

Més d'una setantena d'alumnes...


També el diari Segre va publicar, el dijous 17 de setembre de 2020, en la seva versió digital, un article on fa un recorregut que va des de l'evolució del Programa Sènior en aquests 15 anys d'història fins a les diferents propostes formatives que el Programa ofereix en l'actualitat. El 27 de setembre de 2020, a la revista Segre Vint-i-dos, fa un apunt del mateix article.

L'alumnat del Programa Sènior torna...

Article a Segre Vint-i-dos

NOVETATS

AULA OBERTA

CURS 2020-21

Aula Oberta D

 

En aquests moments ens trobem planificant una nova oferta de cursos per al programa Aula Oberta.

Aquest curs 2020-21, a banda de l'oferta presencial, tambè es podrà comptar amb cursos virtuals i semipresencials.

 

Per veure la nova proposta 2020-21


Per raons sanitàries però, s'ha decidit iniciar els cursos a partir del 18 de gener de 2021, per tant, retrasarem una mica l'obertura d'inscripcions que serà a partir del

  divendres 11 de desembre 

i romandrà oberta fins a dos dies abans de l'inici de cadascun dels cursos.

Us recordem que Aula Oberta és un programa de la Universitat de Lleida, gestionat des del Programa Sènior, en format de curs de curta durada (8 hores) i que s’emmarca dins la formació al llarg de la vida.

S’adreça a totes aquelles persones que tinguin interès i motivació per l’aprenentatge en una temàtica concreta en l’àmbit de la cultura, les ciències i les arts.

Per a qualsevol consulta

 

logo senior 973 70 66 34 cfc.senior@udl.cat

ACTIVITATS CURS

JORNADA d'ACOLLIDA

2020

Acollida 2020-21

El dijous 17 de setembre de 2020 es celebrà la

Jornada d'Acollida 2020

La Jornada d'Acollida és el dia destinat a donar la benvinguda als nous alumnes matriculats a les titulacions del Programa Sènior.

La jornada comença a les 16:00h amb un passeig pel Campus Universitari de Cappont, tot seguit, la Cap de la Unitat de Programes Específics, Sra. Anna Soldevila Benet, dóna la benvinguda institucional als nous alumnes per passar, a continuació, a resoldre els dubtes que poden tenir els alumnes. També se'ls informa dels protocols per accedir a les activitats acadèmiques així com el funcionament de les biblioteques.

Aquest curs a més, es va fer una petita xerrada amb les mesures sanitàries que s'han de tenir en compte per poder seguir les classes de manera presencial, i es va reduir l'assistència per qüestions de distanciament. Com es pot veure a la fotografia, l'alumnat va venir preparat amb les mascaretes sanitàries que avui dia són obligatòries arreu.

RECULL DE PREMSA

NOTÍCIES A LA PREMSA

orles_final

El dissabte 27 de maig, el diari La Manyana es va fer resó de dues notícies relacionades amb el Programa Sènior:

- per una banda, el Lliurament d'Orles a la vuitena promoció d'alumnes del Programa Sènior, i que va tenir lloc el divendres 26 de maig al Saló Víctor Siurana de l'Edifici del Rectorat,

- i de l'altra, l'última activitat organitzada pel professor del Programa Sènior, Sr. Julián Acebrón, dins les activitats realitzades durant el curs a l'assignatura Taller d'escriptura creativa. Aquesta activitat va tenir com a convidat especial al Sr. Rafa Melero, escriptor de la nostra ciutat, un molt bon final per una gran activitat literària.

La Manyana 27/05/2017

© 2013 Universitat de Lleida. Institut de Ciències de l'Educació - Centre de Formació Contínua